Den “ulige uge” lørdagstur – Fælledparken

Der er nu givet grønt lys for at Hjerteforeningens lokalforeninger kan genoptage udendørsaktiviteter og vi glæder os til at byde velkommen “ud af isolationen” til en rask gåtur sammen. Der gælder dog stadig de almindelige restriktioner, som myndighederne påbyder og som vi kender så godt efterhånden (beskrevet detaljeret i indlæg af 20. maj) – om forsamlingsforbud på mere end 10 personer, 2 m afstand, hoste i ærmet m.v. Hvis vi bliver mere end 10 personer, opdeler vi i hold og tager afsted med 10 min. mellemrum.

Der er ikke aftalt nogen spændende alternativ tur til på lørdag, så det bliver sandsynligvis standardturen i Fælledparken (3,3 km / 5 km).

Alle er velkomne og vi glæder os til at se Jer til en hyggelig lørdag formiddag. Tag gerne en ven eller pårørende med.

Følg os på Facebook city/Østerbro

Vi mødes ved statuen ved indgangen til Fælledparken på Trianglen